Word Vriend van de VHV!

Bent u geïnteresseerd in vakbondshistorie? Word Vriend van de VHV en ontvang maandelijks nieuwe vakbondshistorische informatie. Ook wordt u tweemaal per jaar uitgenodigd voor een Vriendenbijeenkomst, waar een actueel vakbondshistorisch onderwerp wordt besproken.
De minimale bijdrage in 2020 is (ongewijzigd) vastgesteld op 18,50 euro. Maar alle extraatjes zijn uiteraard zeer welkom!
Graag wijzen we u op de mogelijkheid om uw bank te machtigen om uw jaarlijkse bijdrage automatisch aan ons over te maken. Wel zo makkelijk!
Na inzending van het aanmeldingsformulier ontvangt u een welkomstbrief, met tevens informatie over de betaling.

Aanmeldingsformulier

Formulier voor aanmelding bij de Stichting Vrienden van de Historie van de Vakbeweging

Stichting Vrienden van de Historie van Vakbeweging
tav Dilia van der Heem, secretaris